Ock

5 Ocak Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü okulumuzda düzenlenen törenle kutladık.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Ara

6-F sınıfı öğretmenleriyle beraber yerli malı haftası etkinliği düzenlediler.

Ara

Okulumuzda 8. sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin oldukça ilgi gösterdiği ve stres attığı turnuvada henüz kazanan sınıf belli değil.

Ara

1. DÖNEM 2. YAZILI TARİHLERİ 2023-2024 E.Ö.Y.

Ara

11 Aralık 2023 tarihinden itibaren geçerli tüm ders programları.Tek dosyada sayfa sayfa.

Kas

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından velilerimize yönelik "Akran Zorbalığı ve Sınır Koyma" konulu seminer düzenlemiştir.

Kas

Okulumuzdan ayrılan müdür yardımcılarımızdan Hakan KİRAZ ve Ahmet Can ABBAK'a okul müdürümüz tarafından yaptıkları hizmetlerden ötürü plaket takdim edildi.Görevinden ayrılan müdür yardımcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılar dileriz...

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Tülay Özden AYBEK tarafından 8.sınıf velilerine yönelik Üst Ögretim Kurumlarının Tanıtımı ve  LGS bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

Kas

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda Bakanlığımızca tavsiye edilen eserler "Adana Okuyor" projesi için ayrılan okuma saatlerinde okutulmaktadır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.Okul çıkışı emekli olan ve okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimiz ile bir müdür yardımcımıza Okul Müdürümüz Hasan ÖZCAN tarafından plaket hediye edildi. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden öğretmenimiz Can TERLER ve eşi ile iki çocuğunun kabrini ziyaret edip dualar okuduk.Deprem şehidi öğretmenimiz ve ailesine tekrardan Allah'tan rahmet diliyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz il halk kütüphanesini ziyaret edip güzel vakit geçirdiler.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölüm yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenle andık. ATATÜRK'ü sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz...

Kas

Rehberlik servisi tarafından velilerimize yönelik öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak amacıyla "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer verilmiştir.

Ekm

30 Ekim 2023 tarihi idari tatil olması sebebiyle Sosyal Bilgiler/İnkilap Tarihi sınavı 6.11.2023 Pazartesi günü 2. ders yapılacaktır. Aynı gün 3. ders olan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi sınavı ise aynı gün 4. ders yapılacaktır.