Akşemsettin Ortaokulu

0.322.2392804
Adres
BELEDİYE EVLERİ MAH. 84062 SK. AKŞEMSETTİN ORTAOKULU SİTESİ NO 1/2 ÇUKUROVA / ADANA
Vizyon
Eğitim öğretim hizmetlerinde ,insan sevgisi ve hoşgörü temelinde Toplam Kalite Yönetimi felsefesini ve onun getirdiği yaklaşımı benimseyen bir anlayışla öğrencilerimize en kaliteli ve çağdaş eğitimi sunan bir eğitim kurumuyuz.
Misyon
Faaliyetlerimizde , bilişim araçlarının yoğun bir şekilde kullanıldığı , demokrasi kültürü içinde eğitim ve öğretim paydaşlarına sonsuz bir güven duyulduğu , bilgi paylaşımının esas alındığı değişim ve gelişime açık bir kurum olmaktır.
Başarılar
2017-2018 YILDIZ ERKEK VE KIZ TAKIMLARI İL BİRİNCİLİĞİ TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ Halk Oyunları Adana İkinciliği
Ulaşım
Halk Otobüsü : 3/A-7/C Belediye Otobüsü : 146-182-153-172 Metro Ring (Anadolu Lİsesi) : 309 Nolu Ring Dolmuş : İtimat 6
Yerleşim Yeri
Ahmet Kurttepeli Anadolu Lisesi´nin bahçesiyle bitişik olup kapalı yüzme havuzuyla karşı karşıyadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkez Çukurova İlçesi´nde Gençlik Merkezi ve Çıraklık Eğitim Merkezi´nin karşısındadır.Ahmet Kurttepeli Anadolu Lisesi´nin yanındadır.
Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonluğu
TÜBİTAK 4006 Projesi´ne katılım.
Robotik etkinliklerine katılım.