Projelerimiz

Ara

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Fadime IŞIL tarafından şiş örücülüğü kursu verilmektedir.

Ara

Okulumuzda okul sporları bünyesinde milli takım çim hokeyi antrenörü Yakup FIRAT tarafından çim hokeyi çalışması yapılmaktadır.

Ara

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Abdullah KOÇAR tarafından çocuk atletizmi kursu verilmektedir.

Ara

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Muhammed AY tarafından basketbol kursu verilmektedir.

Ara

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Ruken YELLİLER KAYIHAN tarafından robotik kodlama kursu verilmektedir.

Ara

Okulumuzda Halk Eğitim merkezi bünyesinde Sema ORAZ tarafından ingilizce(A1) kursu verilmektedir.

Ara

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Gülcan KAYA tarafından ön muhasebe kursu verilmektedir.

Ara

Çukurova Belediyesi görevlilerince okulumuz öğrencilerine "Sıfır Atık Projesi" tanıtımı yapılmış çeşitli bilgilendirici materyaller dağıtılmıştır.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında tüm sınıflarımızın katılımıyla Yunus Emre şiir dinletisi düzenlenmiştir.